Temporal de LLevant

Publicat per el 20 març, 2015

Bona tarda amics,

com ja esteu notant el vent és el protagonista avui amb cops enregistrats a Premià del ENE de 60-70km/h, aquest vent anirà bufant a estones amb ganes tot i que també és pot agafar petites pauses en moment de pluja. la temperatura actual és de 15º i la humitat relativa del 68% comença a augmentar símptoma inequívoc que s’acosten pluges.

Per cert s’ha vist de refiló l’eclipsi solar aquest matí enmig d’una clariana esporàdica, tot i que els núvols han fet la guitza.

Bé tenim la pluja a tocar està a punt d’arribar a Premià i ens pot acompanyar tota la nit i bona part de demà Dissabte amb petites pauses sense pluja, no descarto alguna tempesta entre aquesta nit i demà el matí, a la tarda de Dissabte és pot formar de nou algun nucli tempestuós. Diumenge podem tenir un mig matí i migdia amb clarianes i relativa calma amb resol però a partir de la tarda i nit de Diumenge a Dilluns pot tornar a ploure. Temperatures que aniran baixant lleugerament durant el cap de setmana, Diumenge més fresca que avui o demà Dissabte

La Mar molt remenada tenim maregassa, onades de 2,5 metres, demà el migdia poden arribar els 3 metres molta precaució si us acosteu a Mar.

Dijous i Divendres de la setmana que ve pot tornar l’Hivern per 2 dies!!!!!!!!!!

Una resposta a “Temporal de LLevant”

  1. Enric Gumbau ha dit:

    Bon dia Premianencs,

    Recollits 19,2mm durant la nit i fins ara mateix, temporal de vent durant tota la nit que ara a afluixat una mica, la Mar però està molt remenada arribant a Mar brava, onades de quasi 4 metres, compte si us acosteu a Mar.

    Molt probablement aquesta tarda tornarà a ploure i demà Diumenge ja tindrem una millora incompleta el matí perquè a la tarda pot tornar a caure algun xàfec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022