SETMANA SANTA AMB MOLTA BONANÇA

Publicat per el 11 abril, 2017

Aquests dies de mitjans d’Abril estic molt sorprès per les temperatures i el temps tan estable que tenim a Premià i bona part de Catalunya, estem tenint temperatures molt per sobre la mitjana, podem dir que són més pròpies de Maig que no de l’Abril.

El sol és el clar dominador i els núvols van cars de veure, tret de la tarda d’ahir Dilluns que van caure 4 gotes. Lo més normal per aquestes dates és que tinguem un temps força revoltat i amb més fresca.

Si el Març va acabar amb el doble de precipitació del que seria normal, de moment aquest mes fa el contrari i sembla que no canviarà fins el dia 2o d’Abril aproximadament, on podem tenir un temps més Abrilenc, fins llavors calma, tret de la tarda del proper Dissabte que algunes tempestes poden afectar el Nord de Catalunya, difícilment poden arribar a Premià i la zona costanera Central, però be ho seguirem per si les mosques.

Fins i tot el dia de la Mona pot ser el dia més càlid dels propers dies festius, amb més de 20º a Premià, amb el permís si apareixen, de les boires marítimes típiques d’aquestes primeres calors i és que la temperatura de l’aigua del Mar arriba tot just els 15º.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021