S’acosten canvis de Tardor

Publicat per el 29 octubre, 2014

Bon vespre amics:

Doncs si alguns models meteorològics els quals segueixo, s’estan posant molt interessants per el Dilluns dia 3 i el Dimarts Dia 4(recordeu que en un post interior ja ho vaig comentar que desprès la Castanyada canvis) per cert la castanyada i el cap de setmana del dia 1 i 2 tindrem bonança encara amb més sol Dissabte i ja més núvols Diumenge potser amb algun primer ruixat.

Anant el tema el Dilluns dia 3 ens arriba un primer canvi de temps que de cara el migdia i tarda ens pot portar una mica de pluja res de l’altre món però ja trencarem la inèrcia que portem 25 dies sense pluja i això és poc habitual al Octubre el Mes més plujós a Premià. Per tant el matí s’aguantarà i de cara a la tarda ens pot ploure, primera refrescada el termòmetre.

De cara a la tarda i això és novetat d’última hora Dimarts ens arriba un altre canvi de temps sembla més potent i amb més aire fred en alçada per tant de cara a la tarda i vespre de Dimarts pluja generosa a Premià i temperatures cap avall pot nevar el Pirineu en cotes de només 1200 metres quasi com si estiguessim el Desembre ja caldrà abrigar-nos Dimecres quan la pluja anirà marxant . eppss encara falten dies ja ho aniré actualitzant però pinta així el temps dels propers dies, Demà Dijous i Divendres caloreta a migdia i fresqueta de nit caldrà aprofitar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021