PRECAUCIÓ

Publicat per el 23 novembre, 2016

Hola amics,

 

Compte avui Dimecres, tenim una situació potencialment inestable per diversos motius, ens arriba més aire fred a 5000metres uns -25º tindrem una temperatura relativament suau en superfície i li hem de sumar vents a axalocats que són humits i càlids del SE, que han anat agafant embranzida les ultimes hores per la formació d’una pertorbació al sud de Catalunya.

Tot això fa preveure una tarda complicada amb el pas d’una línia de ruixats i tempestes sobre Premià que podria donar molta aigua amb pocs minuts compte zones inundables, ja que el fullam dels arbres pot tapar els embornals. El Timing d’arribada de les pluges fortes en forma de línia de Torbonada podria ser el voltant de les 17h aprox, desprès pot anar plovent fins les 21h però ja més moderadament.

 

De cara a Dijous i Divendres tindrem més fresca i més clarianes amb sol, serà una pausa molt probablement, ja que Dissabte tornaran les pluges, hem entrat en ratxa tipic del nostre clima Mediterrani, anem d’un costat a l’altre sense passar per el mig.

Una resposta a “PRECAUCIÓ”

  1. Enric Gumbau ha dit:

    Ja tenim format una bona línia de tempestes que afecten les comarques de Tarragona i van progressant cap a nosaltres, pot arribar a Premià i voltants cap a les 17h-18h més o menys, pot ploure fort!!! compte zones inundables.
    Demà clara millora més estones de sol i deixarà de ploure, la temperatura pot baixar uns 5-6º respecte avui.
    Ara mateix tenim la Mar molt remenada onades de 2 metres o més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022