PLUJA DE TARDOR

Publicat per el 18 octubre, 2017

Per fi desprès de força dies, avui ens arriba la pluja de Tardor que aquest any s’ha fet pregar i que compte pot provocar alguna rierada o fenomen sever.

Aquesta pluja ens afectarà durant la propera nit i matinada, i els darrers models allarguen aquesta situació fins demà a la tarda, això si ja amb pauses i menys importants.

Des del 1 d’Octubre que no ens plou, per tant 17 dies sense fer-ho i això que estem al Mes més plujós de l’any amb unes mitjanes que s’apropen els 100mm, de moment a Premià he recollit 8mm només, però que avui i demà clarament és veurà augmentat. A veure si ens apropem mica en mica els 600 mm que és la mitjana anual de Premià dels darrers 17 anys, de moment en portem 362mm molt poc.

Els embassaments de Catalunya han baixat clarament el seu percentatge d’aigua, cosa poc habitual al Octubre ara tenim uns nivells més típics d’Estiu i no de Tardor.

També destacar que els propers 2-3 dies les temperatures baixaran, hi seran més típiques d’aquestes dates, tot i que desprès poden recuperar-se lleugerament ja de cara al Diumenge que farà més sol.

De moment molt pocs bolets a veure si la pluja els anima a sortir!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021