Pluges on sou!!!!

Publicat per el 19 novembre, 2017

Hola amics,

Ara fa temps que no us deia res, però avui amb una estoneta lliure que tinc, he vist que ja no podia esperar més a comentar-vos aquesta situació anòmala que estem passant.

Tot just el dies 19-20 d’Octubre passat, a Premià teníem la situació més plujosa de l’any amb quasi 70mm en 24hores, res feia pensar que trenta dies després avui 19 de Novembre, només ens han caigut 2mm a la nostra Ciutat.

Els models llavors ens marcaven uns dies sense pluja fins acabar el mes d’Octubre, però en cap cas és veia un Novembre excepcionalment sec, la causa doncs primer l’Anticicló, que ens a tornat a visitar durant força dies, després els darrers 10 dies hi hem d’afegir petites pertorbacions, que a nosaltres ens han portat vents del Nord primer, que han fet baixar les temperatures i després del NNE molt secs, amb humitats baixes o molt baixes, per exemple ara fa una setmana les humitats relatives a Premià estaven entre el 15%-20%, vaja sequedat ambiental que ens a dut a quasi “finiquitar” la temporada de bolets a la nostra zona abans de començar.

Altres zones de Catalunya estan igual o pitjor, els nivells dels Embassaments de les nostres conques internes és troben com si ara estiguessin amb ple Mes de Juliol.

Les previsions no són gens optimistes els propers 5 dies continuarem amb estabilitat, potser la novetat serà que tindrem vents més del Sud amb més humitat i ja podrem veure les nostres aceres mullades com si hagués plogut, un clàssic de la tardor però que fins ara no s’havia vist, a veure si la pluja ens visita a finals de la setmana que ve o ja la següent, estarem atents.

A veure si els radars de pluges treballen llavors que ja en tenim ganes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021