Per fi una bona regada.

Publicat per el 13 agost, 2015

Avui i desprès de 70 dies hem enregistrat una ploguda com toca a la nostra Ciutat, ens han visitat 2 tempestes la primera a afectat més cap a la Zona de Vilassar de Dalt i Cabrils amb uns celatges espectaculars, la segona els volts de les 18h si que ens a arreplegat de ple, amb ventades , pluja abundant i molt aparell elèctric , vaja una tempesta d’Estiu que ja ens tocava.

Tot sembla indicar mirant els models que fins Dissabte tenim possibilitat novament que ens visiti alguna tempesta de nou potent, que pot provocar alguna inundació a la zona baixa de la Ciutat no vull dir que plourà tota l’estona no, tindrem sol i clarianes però tant la propera matinada com sobretot demà Divendres al vespre nit pot espetegar algun aiguat local potser a nosaltres no però si a llocs propers a Premià. Dissabte pot continuar els risc de pluja forta amb tempesta.

Per cert avui ja han baixat les rieres d’Alella i Cabrils que feia temps que no ho feien.

A Partir de demà ja tindrem una refrescada i la nit és podrà dormir millor durant els propers 3-4 dies, les màximes no passaran dels 26º-27ºa Premià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021