OCTUBRE

Publicat per el 7 octubre, 2018

Hola amics;

ja fa una setmana que estem al Octubre i tot i que el vàrem començar sec i un pel calorós, fins i tot hem tingut temperatures màximes properes els 25º i un parell de nits que la mínima quasi és tropical, i de pluja aiiii la pluja de moment res, però això s’acaba!!!!!

Doncs si estem a les portes d’un notable canvi de temps, que ens tindrà entretinguts i vigilants els aficionats de la Méteo els propers 3 dies com a mínim, aquest vespre i fins demà al matí a 500hpa(5500 metres alçada aprox) tindrem una bossa freda de -22º, que anirà a parar enfront de les comarques tarragonines el seu nucli més fred fins i tot aportant vents humits en superfície a molts trams costaners, per tant ATENCIÓ pot provocar tempestes fortes en alguns trams de la Costa fins i tot algun aiguat local, la temperatura de l’aigua del Mar està el voltant dels 22º i això afavoreix la potència de les tempestes, molta precaució a darreres hores d’avui i durant la propera nit.

Demà Dilluns tindrem un clara baixada de temperatures, la màxima a Premià difícilment passarà dels 20º-21º i la mínima estarà el voltant dels 14º màniga llarga doncs, amb un dia insegur que pot fer aparèixer algun ruixat de nou a la tarda.
Dimarts podem tenir estones de sol però amb nuvolades i la possibilitat de nou d’algun xàfec,

Ara bé a veure si és confirma ja que falten 3 dies però Dimecres podem tenir un fluxe de vents de Xàloc amb pluja a bona part de Catalunya, intensa cap a Girona , aquí al Maresme també arreplegarem bastant.

Ja veieu sembla que l’Octubre ens vol portar una bona refrescada i aigua, que ja toca que som el Mes més plujós de l’any i s’ha de notar.

Això si molta precaució zones inundables i rierades sobtades al Maresme, també aquí a Premià precaució els propers dies a les zones típiques de la part baixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021