MOLT BONES FESTES DE NADAL A TOTS!!!!!

Publicat per el 23 desembre, 2018

Hola amics:

Fa molt de temps que tinc abandonat aquest espai d’opinions i comentaris Meteo de la nostra web i això no pot ser, disculpeu.

Primer de tot i abans de comentar-vos les previsions per els propers dies festius, us faré un petit resum de com a anat la tardor a Premià de Mar, que és va acabar aquest passat 21 de Desembre.

Per començar a estat més càlida de lo normal uns 1,5º per sobre la mitjana.
Com a curiositat el 24 d`Octubre vam fer la màxima més alta de la tardor amb 28,8º escandalosa com si estiguéssim el Agost, i el mateix dia però de Novembre la mínima de l’estació tardorenca amb 8,8º.

la pluviometria entre el 21 de Setembre i el 21 de Desembre a estat de:
21 de setembre al 30 setembre : 0 litres m2
Del 1 Octubre al 31 Octubre : 207,4 litres m2
1 Novembre el 30 Novembre : 103 litres m2
1 Desembre al 21 Desembre : 2,0 litres m2

312,4 litres aquesta tardor, no cal que us digui lo plujosa que a estat i per posar un exemple, aquests 207 litres del Octubre han fet que hagi estat el segon Octubre més plujós dels darrers 20 anys.

Aquesta tardor també a estat la millor en els darrers 5 anys per els amants dels bolets grans troballes i molt variades, a les nostra Serra de sant Mateu.

Bé dons anat a les previsions per els propers dies, doncs fins Nadal tindrem temperatures màximes properes els 18º alta per l’època, però que va sent habitual els darrers anys, ja cap a Sant Esteve iniciarem una davallada que anirà normalitzant els termòmetres per les dates en que estem, sense ser res extraordinari per a fred això si sense pluja ni neu, realment el Pirineu comença a patir d’aquesta temperatura tant alta i la neu cada cop és troba a major alçada, ara per ara no és veu cap canvi destacable fins a inicis del proper 2019 però això com deia en programes infantils fa temps, “ho veurem en un altre capítol”.

MOLT BONES FESTES A TOTS!!!!!!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021