Mínima Històrica.

Publicat per el 5 agost, 2017

Hola amics,

 

Aquesta passada matinada hem enregistrat a Premià la mínima més baixa des del 2010 que tinc registres oficials, avui no hem baixat dels 26,7º que a marcat el termòmetre a les 6:45h, el 21 d’Agost del 2015, vàrem arribar els 26,2º per tant avui hem superat la marca per mig grau. Nit d’insomni. Tot i que portem 6 nits seguides per sobre els 24º que fan d’igual mal dormir.

De dia portem 3 dies seguits per sobre els 31º de temperatura màxima fet que tampoc s’havia enregistrat des del 2010 i és que a Premià és molt difícil arribar els 30º a causa de la marinada, però és que ni amb la marinada pot fer baixar el mercuri tenim una bona gropada càlida a tots els nivells. per posar un exemple a 850 hpa uns 1500 metres d’alçada tenim aquests dies 24º-25º de temperatura, lo normal o més habitual serien uns 18º-20º.

Be avui Dissabte continuarem amb força sol i calor ara mateix ja freguem els 30º per tant dia calorós de nou, tot i alguns núvols de tarda a causa de la formació de tempestes en zones de Muntanya, que demà Diumenge a la tarda és poden apropar a Premià, per tant no descartaria algun xàfec demà Diumenge a la nostra ciutat amb un lleuger refrescament lleuger ehhh.

Avançada la setmana podem tenir per fi una refrescada i fins i tot alguna tempesta forta, haurem d’anar seguint les previsions, tot i que a finals de la mateixa tornaria a fer calor, però ja més normalitzada per les dates.

Avui però aprofiteu la platja per refrescar-vos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022