LLEVANTADA

Publicat per el 21 octubre, 2019

Hola amics,

La situació meteorològica és complica molt les properes 48h fins Dimecres al migdia, tenim una combinació de factors que poden fer que ens plogui molt a Premià i zones properes, com són aires de llevant humits i càlids amb aire fred en alçada i temperatura del Mar encara el voltant dels 20º.

Tindrem 2 tongades de pluja important a casa nostre, una aquesta matinada i fins demà a migdia i una altre demà al vespre fins Dimecres matí, compte que a partir de demà a la tarda, ja tindrem molt ven formada una pertorbació aprop de les Balears, que ens enviarà ratxes de vent properes els 70-80km/h i mala Mar, onades entre els 3 i 4 metres a Premià, maregassa, no ús acosteu els espigons i aneu en compte en zones inundables.

Els registres de pluja que crec que poden fer aquí a Premià, són el voltant dels 100mm en 24 h i el total del episodi passar dels 150mm, algun moment també ens pot afectar alguna tempesta violenta, passarem de la sequera superficial més important dels darrers mesos, a caure aigua a galledes, típic però de la nostra zona.

Demà dimarts, la massa d’aire que ens afectarà serà temperada per això ens plourà força, també farà pujar la temperatura respecte avui fins els 20º ara mateix en tenim 15º, de cara a Dimecres tornarà a baixar però no massa.
Dijous encara alguns xàfecs i ja Divendres i el proper cap de setmana clara millora del temps, amb més clarianes i sol i temperatura voltant els 22º.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022