I DE COP TARDOR, HIVERN AL PIRINEU!!!!!!!!!

Publicat per el 17 setembre, 2017

Bon Diumenge amics:

Doncs si realment hem tingut un canvi radical a tot Catalunya i també aquí a Premià, el canvi de temps amb un front fred del Nord ens a portat temperatures de primers de Novembre i no de mitjans de Setembre, Dijous 14 de Setembre a les 15h teníem una màxima a Premià de 25,7º doncs l’endemà Divendres a les 18h la temperatura era de 14,4º una caiguda de 11º en 15h , crec que és la caiguda més dràstica dels termòmetres amb molts anys. També ens han portat les primeres nevades al Pirineu per sobre els 1800 metres i gelades ja a la plana Ceretana. Es una frenada per els bolets al Pirineu a cotes altes!!!

I les mínimes deu ni do el mateix, ahir ens vam llevar amb una mínima de 13,7º, buffff a vegades ni el Novembre baixa tan la temperatura i avui la mínima a estat de 14.7º, dos nits força fredes per estar arran de Mar. Això si els migdies tant ahir i sobretot avui la temperatura és recupera clarament ja que estem al Setembre i el sol podem dir que encara pica i és troba elevat el Cel.

Per el que fa pluges estem d’enhorabona, aquest Mes en els seus primers 15 dies està essent el més plujós de tot l’any i és que hem recollit en el meu cas a l’Estació Méteo de la zona Nord 127mm i ara portem ja 350mm anuals. A destacar la precipitació recollida tan sols en 12 hores els dies 6 a la tarda i 7 a la matinada un total de 81mm. Per sort zones de Catalunya assedegades també han recollit força litres, llàstima que cap al Sud doncs han estat més escasses.

I el futur, doncs aprofiteu aquest Diumenge assolellat perquè demà Dilluns tenim un nou canvi de temps, amb algunes pluges no massa destacables a la Costa i cap a Girona, desprès més estabilitat i temperatures més altes fins Divendres, que ens pot visitar un canvi de temps més destacable, ja ús ho comentaré més endavant, que tingueu una bona setmana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021