FEBRER 2020: ON ES L’HIVERN?

Publicat per el 16 febrer, 2020

Hola amics,

Doncs si, pregunta interessant, he estat mirant algunes dades i resulta que la mínima més baixa a dia d’avui i del present Hivern a la meva estació de Premià zona Nord és de 6,3º una vergonya!!!!!!
Dic que és una vergonya, perquè a mitjans de Novembre passat, en una entrada freda del Nord vàrem baixar els 6º clavats, és a dir va fer més fred al Novembre que no en ple Hivern.
La temperatura més baixa fins ara d’aquest Mes uns espectaculars 9º, no cal dir res més.

Si parlem de temperatures màximes aquest febrer també va llançat, màximes d’Abril:
Els primers 4 dies per sobre els 20º destacant el dia 2 amb 23º.
El dia 10 de Febrer màxima de 21,5º.

Pluja 0,0mm, estem per sota la mitjana que el Febrer, que és d’uns 30mm.
Tot i així aquest any no ens podem queixar, estem molt per sobre de la mitjana de pluja, desprès de la ploguda espectacular del Gener(també inusual) ja hem recollit 144mm, l’any 2019 vam arribar a aquesta xifra el Juliol.

Si amb pregunteu efectes del C.C.? Jo ús dic que és cert que això no és massa normal, però febrers així n’hem tingut un exemple el Febrer del 2007, També seria canvi climàtic quan el Febrer del 2018 és va veure nevar 5 cops a Premià i 7 a Sant Mateu no crec, el nostre clima és molt variat tot i que reconec que la temperatura global a anat pujant, molts estudis ho avalen i no serè jo qui porti la contrària, però fets puntuals no són en Climatologia res, s’ha de veure una llarga sèrie.

Foto d’un “Paraguayo” a dia 15 de febrer ja florint, l’any passat va ser el dia 1 de Març i el 2018 el dia 20 de Març que va florir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022