Depressió Potent

Publicat per el 24 març, 2017

ossa.

Per cert hem fet una mínima de 5,6º a les 6:30 del mat´çi des de mitjans de Gener que no baixava tan el mercuri, Impuressionant per sera fiunals de Març l’espectacle que a donata questa pertorbació.Durant tot avui Divendres estem immersos sota el domini d’una depressió que en aquests moments s’esta aprofundint i acostant el seu nucli a Premià i a Catalunya, ventades que ja arriben els 60km/h a Premià del NNE gregal i pluja que a anat caient durant el dia, tot i que en aquests moments és més feble però tornarà a arrencar em força amb breu acompanyada de tempesta fins potser a mitjanit i pot ploure a bots i a barrals, fins ven entrada la matinada, fins ara ens acostem  ja els 15mm a Premià. Temperatura actual 13,4º tot i que el migdia només teníem 11º temperatura clarament Hivernal com si estiguéssim el Gener.

Per cert ahir era el dia Meteorològic Mundial amb el títol de Entenent els núvols que va dedicat aquest any, felicitar atots els aficionats a la Méteo per aquest aniversari.

Compte zones inundables les properes hores i si aneu cap a l’interior per sobre els 800 metres la neu pot fer acta de presència.

El temps s’ha esbojarrat de nou, típic de la Primavera que ens va arribar el passat Dilluns dia 20 a les 11:30h.

Seguirem atents a la situació de les properes hores.

Una resposta a “Depressió Potent”

  1. Enric Gumbau ha dit:

    Espectacular depressió la que ens a passat aquesta matinada, amb cops de vent per sobre els 80-90 km/h a Premià, pluja recollida ahir fins les 00h 30mm i durant la passada matinada 34,4mm més, en total 64,4mm durant 18 hores. Fantàstica regada per boscos, conreus i parcs de la Premià i moltes zones de la Costa i prelitoral.
    La neu a baixat en zones interiors de Lleida fins els 200 metres, ara encara neva em algunes zones de l’interior, precaució.
    Tenim una millora del temps però no descarto algun xàfec de tarda local, poca cossa durant la tarda.

    Per cert a les 6:30 de la matinada el mercuri a baixat fins els 5,6º la mínima més baixa des de mitjans de Gener, impressionant com s’ha comportat aquesta pertorbació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022