DEL 30 DE JULIOL AL 8 D’AGOST DEL 2018

Publicat per el 24 agost, 2018

Hola amics:

si 10 dies que van ser tot un malson per la Calor, feia anys per no dir més que això no passava, potser no a passat mai, no tinc dades que això hagi passat els darrers 10-15 anys, van ser uns dies en que la màxima no va baixar dels 30º, el dia 4 i 5 d’Agost la temperatura màxima era de 33,6º i 34,4º respectivament però és que la temperatura mínima no va baixar aquests 2 dies de 28,8º i 28º insomni total i molt malestar en general, tots aquests dies no vam baixar dels 26º de mínima, estem parlant que durant 10 dies vam tenir mínimes no tropicals si no equatorials o de la Índia increïble.

El motiu una entrada de vents del sud, però sobretot en diferents nivells de l’atmosfera una entrada càlida que feia que tinguéssim uns valors a 1500 metres d’alçada, una especie de bombolla calenta de 22º-24º, per sort no eren els 27º-30º de l’oest de la península, per això cap el sud i Oest a Portugal van passar dels 44º-45º. A part d’això que us he dit, aquells dies tan càlids si va sumar una marinada molt feble.

Curiós que el dia 15 Juliol la gent deia on és l’Estiu aquest any no en tindrem i va arribar i fort.

Sembla que aquest cap de setmana podem tenir un respir, avui Divendres cap al tard tindrem tempestes que poden ser fortes al Maresme i també aquí a Premià, compte rieres i zones inundables. Ja sabeu carrers propers a la N2 i noves obres del Port poden ser piscines!!!!!

Demà Dissabte no farà net i encara podem tenir xàfecs i una lleugera refrescada.

La propera setmana, torna la calor sobretot Dimarts i Dimecres, però crec que no durarà massa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021