Canvis a la vista

Publicat per el 7 juny, 2015

Bon dia Premianencs,amics i coneguts,

Primer de tot VISCA EL BARÇA

Avui tenim un dia estiuenc total, ens hem llevat amb una mínima tropical de 20.6º però la temperatura màxima els volts de les 10h era de 27,3º molt alta per ser principis de juny, és un valor normal per la segona quinzena de Juliol. Aprofiteu-ho.

Vénen canvis de temps importants per aquesta propera setmana, serà típicament primaveral a les acaballes de l’estació, temps revoltat i canviant, demà Dilluns un augment dels núvols amb més tempestes de tarda alguna ja pot arribar a la costa, Dimarts tarda podem tenir tempestes fortes a molts punts, arribant a la nostra Ciutat i que és poden repetir de nou durant les tardes més probables a l’interior però poden arribar a la Costa, s’acabarà aquesta calor i per fi tindrem uns valors més normals.

S’haurà de seguir la previsió de prop ja que alguna tarda podem tenir algun fenomen sever ja que la suma de calor d’aquests diez més l’aire fred en alçada provinent d’Islàndia pot donar un xoc de masses d’aire important i que portarà inestabilitat amb tempestes, el proper cap de setmana no farà tanta calor i encara tindrem un ambient inestable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2021