BONES FESTES!!!!!!

Publicat per el 26 desembre, 2019

Hola amics,

Estem acabant el 2019 ja en plenes festes, i que us puc dir d’aquest any, realment no passarà a la Història per el que fa a precipitacions, en el meu cas el tanquem amb 453mm anuals per sort i gràcies a les pluges d’aquest mes, si no seria un dels anys mes secs dels darrers 20 anys.
Per el que fa a temperatura si que ha estat més alt que la mitjana, com va sent habitual els darrers anys i que comença a preocupar a tothom.

Un exemple aquest mes que estem acabant el Desembre.
La temperatura mitjana serà, si no canvia molt la situació Méteo dels propers dies, uns 2º per sobre de la mitjana dels darrers 20 anys.
Hem tingut força dies al voltant dels 18º-19º de màxima i la temperatura mínima la més baixa no ha baixat dels 7,9º, per cert va fer més fred al Novembre amb mínimes de 6,9º i poc per sobre dels 7º alguns dies, ara com us deia això no és un fet excepcional potser no us en recordeu però l’any passat al Desembre del 2018 va ser molt semblant per el que fa a temperatura i molt pitjor amb pluges només 2mm en tot el mes, però es clar veníem d’un any molt plujós per sobre dels 900mm, el doble que aquest any.
A la meva estació,aquest Desembre ha plogut 103mm, es el segon Desembre més plujós des que tinc dades, l’anterior va ser el 1998 amb 143mm és a dir 21 anys després.

No us vull avorrir en dades, això si, demanarem al 2020 una mica més de fresca i més precipitacions sobretot a la Primavera i la Tardor, el que hauria de ser vaja i que no ha passat enguany, si no és molt demanar si pot ser algunes nevades, algun cop tindrem les 5 nevades a Premià que vàrem tenir durant l’Hivern del 2018 us en recordeu de com estava Sant Mateu i la seva ermita a primers de Març del 2018 amb més de 15cm.

AMICS QUE TINGUEU UNES BONES FESTES I UN GRAN 2020!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022