BON ANY 2018!!!!!!

Publicat per el 1 gener, 2018

Doncs si amics ja hem entrat el nou any, li donem una benvinguda gran a veure si ens dona molta teca Meteo, abans però deixeu-me fer un petit resum del 2017.

Dades destacables:
Temperatura màxima 31,4º els dies 2 i 4 d’Agost.
Temperatura mínima 3,4º el dia 18 de Gener tot i que el dia 1 de Desembre vam baixar fins els 3,5ºde mínima, quan encara no havíem entrat a l’Hivern Astronòmic.
Pluja recollida 478,2mm uns 120 menys de la mitjana que volta els 600mm-610mm anuals.
L’any 2017 a estat quasi un grau per sobre de la mitjana dels darrers 10 anys i això contant que aquest Desembre a estat 0,5º per sota de la mitjana dels darrers 10 Desembres.

I bé com és presenta aquest any 2018 meteorològicament parlant, doncs la veritat que no tenim una vara màgica per saber-ho,el que si que us puc dir que sembla que arriba animat i amb ganes, per començar des de demà Dimarts fins Divendres, els migdies quasi seran Primaverals amb màximes properes els 20º i amb força sol tot i que també tindrem estones de ventades aquí a Premià.

Eppppp però la noticia és que els Reis d’Orient ens poden portar un gran regal meteo per els dies 6-8 de Gener, la Cavalcada de S.M d’Orient és podrà salvar, però atenció que si tot va com ara diuen els models, el proper cap de setmana podem tenir un festival de fenòmens Hivernals meteorològics amb ventades, baixada brusca de temperatures i pluges per fi, que fan molta falta!!!!, no ho dieu encara però amb l’aire fred que tindrem en alçada i que ens anirà guanyant, podem veure nevar a dalt de Sant Mateu.

Estarem molt atents a aquesta situació i com no ús ho aniré comentant.

QUE TINGUEU UN GRAN 2018!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022