AGOST

Publicat per el 30 juliol, 2017

Hola amics,

Dimarts que ve ens arriba l’Agost, un Mes que acostuma a ser una mica més variat que el Juliol i amb dies de calor intensa però també ja amb més tempestes i alguna refrescada passatgera, de moment avui Diumenge 30 de Juliol tindrem un dia esplèndid i calorós de nou, per no variar aquest Estiu, pocs núvols avui, alguns a Muntanya durant la tarda i amb alguna tempesta aïllada. A Ponent alguns termòmetres ja arribaran aquesta tarda els 39º.

La propera setmana si no volíem caldo doncs dos tasses, CALOR amb majúscules tota la setmana amb un respir Dimarts amb alguns xàfecs en zones de Muntanya, però de Dimecres a Diumenge termòmetres que poden arribar els valors màxims els 40º-41º a punts càlids de l’interior i a la costa dels 29º-33º amb molta xafogor!!!. Agost comença molt fort. Si parlem de temperatures mínimes a la costa central i sobretot al Maresme Sud doncs aquests darrers dies ja ens costa baixar dels 24º, doncs està previst que fins el dia 8-9 difícilment baixarem dels 23º durant la nit i algun dia depenent de la temperatura màxima és molt probable que el mercuri és quedi els 25-26º, per tant paciència i A/C a tope o finestres obertes.

Sort que ens va ploure la setmana passada i hem regat la muntanya, si no podria ser una setmana dura ens els nostres boscos més propers.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Llicència


Licencia de Creative Commons
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional.

Per a qualsevol permís més enllà d'aquesta llicència, pots contactar amb mi enric@eltempsapremia.cat

© eltempsapremia.cat 2022